Как да направим полета с деца по-лесен

1. Изберете вечерен полет.

Най-добрият вариант е да пътувате в ранна вечер. Така децата ще могат да вечерят в самолета и да заспят веднага след това. Нашият полет беше в 17:20 часа и децата заспаха около 21:00ч.

2. Регулирайте сънят на децата.

Въпреки че пътувахме през вечерта, децата ми спаха само 4 часа. Така те бяха отпочинали, но не достатъчно зада не спят през вечерта. Този съвет също работи и за възрастните който сменят часовата зона. Нека сънят в самолета да е само дрямка.

3. Пригответе нови играчки.

Вземете на децата си играчки който те не са виждали до сега и им кажете, че те са за самолета. Така те ще са развълнувани да пътуват. Играчките не трябва да са скъпи. Например, аз отидох до стоките по един лев и взех пластелин, балони, книжки и една торбичка с малки пискюлчета. Между другото пискюлчетата бяха най-интересни. В зависимост от възраста на децата ви може да измислите най-разнообразни игри за тях.

4. Вземете нещо което ги успокоява.

В нашият случай това бяха любимите им одеяла. Мойте децат се успокояват от меки одеялца за това взех любимите им за полета. Хубаво е да имат нещо познато.

След полета

3. Нахранете децата си добре.

Тук аз допуснах грешка, защото дъщеря ми не беше достатъчно нахранена. Притеснявах се, че ще стане твърде късно и не изчаках вечерята, а направо я приспах. Тя заспа в 22:00ч. и до към 4ч. сутрунта тя се будеше на всеки час искайки да пие вода. В четири часа тя вече напълно събудена и тогава помолих съпругът ми да я нахрани. След като детенцето напълни томбачето си тя заспа непробудно още шест часа.

4. Ранно лягане.

След като пристигнете във вашата крайна точка направете всичко възможно децата да си легнат между 19:00 и 20:00 часа, а сутринта ги оставете да се наспят. В зависимост кога станат можете да пропуснете следобедната дрямка и на следващата вечер просто да ги приспите по-рано докато не влязат в режим. В нашият случай децата имаха нужда от сън на обяд. Гледайте дрямката да свършва най-късно в 16:00 часа за да могат да си легнат навреме вечерта.

Leave a comment